MENU SYLWESTROWE:

Dwudaniowa kolacja serwowana do stołu przez kelnerów:

* Królewski rosół z makaronem

* Polędwiczki wieprzowe w sosie musztardowym podane z kluskami śląskimi oraz tartymi buraczkami

* Melanzane z bakłażana podane z zestawem surówek ( opcja wegetariańska)

Zimne przekąski serwowane na bufecie:

Patera serów z winogronami i miodem

* Deska mięs pieczonych, pasztetów oraz wędlin z dipem chrzanowym, dipem

z żurawiny

* Sałatka z kurczakiem i ananasem

* Sałatka jarzynowa

* Sałatka grecka

* Tymbaliki drobiowe

* Caprese warzywne

* Mix pieczywa

Danie ciepłe serwowane na bufecie po 24:00 :

* Mięsny kociołek węgierski

* Gulasz warzywny ( opcja wegetariańska)

* Mix pieczywa

Desery serwowane na bufecie:

* Mini sernik

* Panna cotta

* Mini szarlotka

 

Napoje:

* Wódka – bez ograniczeń

* Piwo lane – bez ograniczeń

* Woda gazowana/niegazowana – bez ograniczeń

* Soki pomarańcza/jabłko – bez ograniczeń

* Kawa/herbata – bez ograniczeń

* Lampka wina musującego