MENU SYLWESTROWE:

Ciepły Posiłek:

- Krem pomidorowo-paprykowy z grzankami bazyliowymi

- Wykwintny karczek pieczony na dziko w sosie własnym z kluskami śląskimi i zestawem surówek

- Bogracz z pieczywem

A na deser – Panna Cotta z coulis malinowym

Zimny Bufet:

- Patery serów dojrzewających

- Patery aromatycznych wędlin i mięs pieczonych z sosem cumberland / czosnkowym

- Mix kanapek bankietowe

- Rilletes wieprzowe na grzance

- Tymbaliki drobiowe

- Sałatka makaronowa z kurczakiem

- Sałatka jarzynowa

- Sałatka nicejska

NAPOJE:

* Wódka – bez ograniczeń

* Piwo lane – bez ograniczeń

* Woda gazowana/niegazowana – bez ograniczeń

* Soki pomarańcza/jabłko – bez ograniczeń

* Kawa/herbata – bez ograniczeń

* Lampka wina musującego