MENU SYLWESTROWE:

Dwudaniowa kolacja serwowana do stołu przez kelnerów:

* Krem z dyni i imbiru z grzankami

* Polędwiczki wieprzowe w sosie grzybowym, gratena brokułowa i kapusta czerwona

* Lasagne szpinakowa ( opcja wegetariańska)

Zimne przekąski serwowane na bufecie:

* Patera serów z winogronami i miodem

* Deska mięs pieczonych, pasztetów oraz wędlin z dipem chrzanowym i dipem z żurawiny

* Sałatka z kurczakiem  i ananasem

* Sałatka jarzynowa

* Sałatka grecka

* Tymbaliki drobiowe

* Caprese warzywne

* Pieczywo

Danie ciepłe serwowane do bufetu:

* Żurek z ziemniakami

Desery serwowane na bufecie:

* Mini sernik

* Panna cotta

* Mini szarlotka

 Napoje:

* Wódka – bez ograniczeń

* Piwo lane – bez ograniczeń

* Woda gazowana/niegazowana – bez ograniczeń

* Soki pomarańcza/jabłko – bez ograniczeń

* Kawa/herbata – bez ograniczeń

* Lampka wina musującego