MENU SYLWESTROWE:
Dwudaniowa kolacja serwowana do stołu przez kelnerów:
* Królewski rosół z makaronem
* Polędwiczki wieprzowe w sosie musztardowym podane z kluskami śląskimi oraz tartymi buraczkami
* Melanzane z bakłażana podane z zestawem surówek ( opcja wegetariańska)
Zimne przekąski serwowane na bufecie:
* Patera serów z winogronami i miodem
* Deska mięs pieczonych, pasztetów oraz wędlin z dipem chrzanowym, dipem
z żurawiny
* Sałatka z kurczakiem i ananasem
* Sałatka jarzynowa
* Sałatka grecka
* Tymbaliki drobiowe
* Caprese warzywne
* Mix pieczywa
Danie ciepłe serwowane na bufecie po 24:00 :
* Mięsny kociołek węgierski
* Gulasz warzywny ( opcja wegetariańska)
* Mix pieczywa
Desery serwowane na bufecie:
* Mini sernik
* Panna cotta
* Mini szarlotka
Napoje:
* Wódka – bez ograniczeń
* Piwo lane – bez ograniczeń
* Woda gazowana/niegazowana – bez ograniczeń
* Soki pomarańcza/jabłko – bez ograniczeń
* Kawa/herbata – bez ograniczeń
* Lampka wina musującego